Hypotheekadviseur Utrecht Overvecht

Zoals u wellicht al uit de pers heeft vernomen is ons pand erg beschadigd door een plofkraak bij onze buren. Ondanks de omstandigheden helpen we u ook nu graag met alles rondom uw hypotheek en verwante financiële producten. We zijn telefonisch bereikbaar en staan klaar voor al uw vragen op het bekende telefoonnummer. Afspraken maken we graag in overleg op een andere, tijdelijk locatie waarbij we rekening houden voor de maatregelen omtrent het coronavirus. Tevens is het mogelijk om de afspraak telefonisch of via online webcam advies in te plannen. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. 

Welke woonwens je ook hebt Hypotheek Visie Utrecht Overvecht helpt je graag verder. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. Maak een afspraak voor advies. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:00
 • Donderdag
 • 0900 - 21:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 21:00
 • Zaterdag
 • 09:00 - 17:00
* 's avonds en op zaterdag en zondag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Sonja en ook Sandra zijn allebei heel goed. Beide reageren heel snel als je belt.
Bert van Barneveld
Deskundig en zeer vriendelijk. Niets was te veel en altijd bereid om iets voor je te doen.
Jan
Sabine is bijzonder vriendelijk en optimistisch, maar ook zakelijk en vasthoudend. Onze situatie is complex en de aanvraag werd zelfs door twee hypotheekverstrekkers om verschillende redenen afgewezen. Bij de derde geldverstrekker heeft Sabine de aanpak gewijzigd en vooraf de belangrijkste kaarten op tafel gelegd. Bingo. Op dat succes heb ik wel 4 maanden moeten wachten waardoor mij af en toe de moed in de schoenen zonk. Maar de (te) druk bezette Sabine bleef erin geloven en haalde dus uiteindelijk de buit binnen. Alle lof hiervoor.
Wim

Gratis parkeren

Bij Hypotheek Visie Utrecht Overvecht kunt u bij uw bezoek altijd gratis voor de deur parkeren.

Talen

Hypotheek Visie Utrecht Overvecht kan je te woord staan in het Nederlands en Engels.

Expat and buying a house in the Netherlands

Are you an expat? And do you want to buy a house in Utrecht or somewhere else the Netherlands?  It’s important that you get yourself well prepared before you start looking. Hypotheek Visie’s financial advisor is happy to explain the possibilities and what you need to look out for.  Do you want to buy a house in the Netherlands? Read more >

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Maak kennis met franchisenemer Sabine Bomhof

Sinds april 2019 is Sabine Bomhof samen met haar collega Sonja den Blanken de nieuwe eigenaar van Hypotheek Visie Utrecht Overvecht. Ze zijn niet onbekend met Hypotheek Visie. Samen runnen zij al vanaf 2016 met succes Hypotheek Visie in Hilversum. Sabine Bomhof vertelt graag meer over het adviseren van klanten en wat haar werk zo leuk maakt. Lees het interview met Sabine Bomhof >

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is historisch laag. Jij kunt hier misschien wel van profiteren. Als de hypotheekrente lager is dan de rente die je nu betaalt voor je hypotheek, dan kan oversluiten van je hypotheek je financieel voordeel opleveren. De lagere rente zorgt voor lagere maandlasten. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn echter kosten verbonden, zoals advieskosten, taxatiekosten- en notariskosten. Ook moet je misschien een boete betalen aan je huidige geldverstrekker. Toch kan het ondanks die extra kosten voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. De kosten en boete kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen, doordat je maandelijks minder gaat betalen voor je hypotheek.

Weten of je hypotheek oversluiten voor jou zinvol is? Hypotheek Visie Utrecht Overvecht maakt het graag inzichtelijk voor je.

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies.