Hypotheekadviseur Voorschoten

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Voorschoten? Dan ben je bij Hypotheek Visie Voorschoten aan het juiste adres. Welke woonwens je ook hebt wij helpen je graag verder. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. 

Wil je weten wat onze hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak. Op kantoor, waar we rekening houden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen.  Het eerste gesprek is gratis. 

Openingstijden

  • Maandag
  • 09:00 - 17:00
  • Dinsdag
  • 09:00 - 17:00
  • Woensdag
  • 09:00 - 20:00
  • Donderdag
  • 09:00 - 20:00
  • Vrijdag
  • 09:00 - 20:00

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Pim. Hij luistert naar je wensen en doet er alles aan om de hypotheekaanvraag zo soepel mogelijk te laten verlopen. Wij raden Pim aan iedereen aan!
Jeroen
Pim is een prima adviseur, maar vooral ook een fijn mens die zaken en gevoeligheden goed aan voelt. Die menselijke benadering en de goede adviezen zijn de basis voor de score.
HK
Een gesprek van mens tot mens met een op maat gemaakt advies,prima!
Theo

Onze medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Vergunning

AFM
Hypotheekadviseurs moeten betrouwbaar en geschikt zijn voor het geven van hypotheekadvies. Voor het geven van hypotheekadvies heeft een hypotheekadviseur in Nederland daarom een AFM vergunning nodig. Hypotheek Visie Voorschoten heeft via de centrale Hypotheek Visie organisatie een AFM vergunning. Het WFT-vergunningnummer is 12011101. 

Kifid
Wij doen er alles aan om je in begrijpelijke taal uit te leggen wat de mogelijkheden zijn rondom de hypotheek en verwante financiële producten in jouw financiële situatie. Wij zijn overtuigd van ons goede advies en daarom ook aangesloten bij het Kifid. Hier kun je terecht als je niet tevreden bent over onze werkwijze. 

 
  

 

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente is op dit moment erg laag. Betaal je een hoge rente? Dan kun je misschien je hypotheek oversluiten en zo je maandlasten verlagen. Aan het oversluiten van je hypotheek zijn wel kosten verbonden zoals o.a. advies-, taxatie- en notariskosten. Daarnaast moet je vaak ook een boete betalen. Loopt de einde rentevaste periode van je hypotheek af? Dan kun je meestal oversluiten zonder dat je een boete moet betalen. Je adviseur kan voor je uitrekenen of de extra kosten opwegen tegen lagere maandlasten.

Of oversluiten verstandig is, is geheel afhankelijk van je persoonlijke situatie en wensen. Laat je goed informeren. Hypotheek Visie Voorschoten maakt het graag inzichtelijk voor je.

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Maak een afspraak met Hypotheek Visie Voorschoten. Onze hypotheekadviseur zoekt voor jou de hypotheek die het beste bij je past. Nu maar ook in de toekomst. Hij kijkt niet alleen naar de laagste hypotheekrente. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Voorschoten.

Wonen en leven in Voorschoten

Een sfeervol dorp met een rijke historie, dat is Voorschoten. Het dorp heeft veel monumentale panden waarvan Kasteel Duivenvoorde en de Zilverfabriek de bekendste zijn. Het dorp grenst in het noorden aan Leiden, in het westen aan Wassenaar en in het zuiden en oosten aan Leidschendam-Voorburg. 
Voorschoten kent genoeg vertier. Je vindt er restaurants en cafés en een gezellige winkelstraat.
Wie houdt van wintersport en natuur kan zijn hart ophalen. Heerlijk zeilen of varen bij recreatiegebied Vlietland of ontspannen wandelen door de bossen en duinen van Park Hollandse Duinen.

Voorschoten is verdeeld in verschillende wijken. Adegeest, Bijdorp, Bloemenwijk, Boschgeest, Centrum, Dobbewijk, Krimwijk, Nassauwijk, Noord-Hofland, Starrenburg en Vlietwijk. Elk wijk heeft zijn eigen karakter. Wil je graag een huis kopen in Voorschoten of omgeving? En ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Maak dan een afspraak met Hypotheek Visie Voorschoten voor financieel advies. Zo weet je precies wat je mogelijkheden zijn. Dit maakt de zoektocht naar een woning een stuk makkelijker.

Maak een afspraak >