Hypotheekadviseur Bergen op Zoom

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Bergen op Zoom die je voorziet van onafhankelijk hypotheekadvies? Hypotheek Visie Bergen op Zoom helpt je graag verder. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. Wil je weten wat Hypotheek Visie Bergen op Zoom voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor advies. Het eerste gesprek is gratis.

Online hypotheekadvies via webcam

Bij onze vestiging in Bergen op Zoom is het ook mogelijk het online hypotheekadvies via webcam vanuit thuis te voeren. Het gemak van online advies via de webcam:
- Hypotheekadvies vanuit waar en wanneer je maar wilt.
- Een persoonlijk hypotheekgesprek gericht op jouw situatie.
- Door middel van je persoonlijke online omgeving overzicht in jouw documenten.

Wil je weten wat onze online hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak een afspraak bij onze vestiging in Bergen op Zoom via de webcam. Het eerste gesprek is gratis.

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:00
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 21:00
 • Zaterdag
 • 09:00 - 17:00
* 's avonds en op zaterdag en zondag op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Vanaf het begin een goede klik met de adviseur van Hypotheek Visie. Je merkt aan alles dat de adviseur veel ervaring heeft en weet waar hij over praat. Het vinden van de geschikte hypotheek was daarom ook geen probleem. Tijdens deze zoektocht hielden de adviseurs ons goed op de hoogte van alle (relevante) zaken.
Marcel
Heel prettige en fijne samenwerking. Het contact verliep goed en snel. Een echte aanrader als je op zoek bent naar een adviseur.
MH
Samen met de adviseur hebben zijn wij op zoek gegaan naar een beter passende hypotheek voor onze situatie. Na het luisteren naar onze wensen is hij aan de slag gegaan naar een passende oplossing. De verschillende mogelijkheden zijn uitvoerig met ons besproken en bij de te maken keuzes heeft de adviseur ons geholpen door de juiste vragen te stellen en ons soms een spiegel voor te houden. Uiteindelijk hebben we afgelopen 13 februari onze nieuwe hypotheek getekend bij de notaris. De bijbehorende verzekeringen waren reeds geregeld Bedankt!
Gijs Verstraten

Vond jij ons advies prettig en heb je een goede ervaring met ons team? Wij helpen ook graag jouw vrienden en familie. Stuur een bekende naar ons door en ontvang een leuke beloning. Je kunt kiezen uit:

 • een diner voor twee (twv 100 euro) of
 • een dagje weg met het gezin (twv 100 euro)

Wat moet je doen?
Geef per mail (bergenopzoom@hypotheekvisie.nl) of telefoon (0164-262832) de contactgegevens van een bekende door die op zoek is een goed financieel advies. Of laat de bekende een afspraak maken ovv jouw naam. Na het afsluiten van een hypotheek door de bekende ontvang je van ons de beloning naar keuze.

Actievoorwaarden >

 

 

Lokale partners

Wonen en leven in Bergen op Zoom

Bourgondisch. Daar staat Bergen op Zoom om bekend. Je vindt er niet alleen gezellige restaurants. Maar je kunt er ook genieten van heerlijke streekproducten zoals de 3 A’s: aardbeien, ansjovis en asperges. Het is een stad met een historisch karakter. Lopend door de smalle steegjes proef je het rijke verleden. De Brabantse stad kent veel monumenten: de Gevangenpoort, de Sint Gertrudiskerk met zijn bekende toren die ook wel de Peperbus wordt genoemd, stadsschouwburg De Maagd en het Stadhuis. In de Markiezenstad wordt veel georganiseerd zoals Proefmei, Vastenavend en de Krabbefoor. Door de aanleg van de A4 ben je in een half uur in Antwerpen of Rotterdam. Wie op zoek is naar rust kan heerlijk wandelen aan de Binnenschelde, de Lievensberg of de Heide. Kortom, Bergen op Zoom heeft haar inwoners veel te bieden. En of je nu gaat voor een woning in de levendige binnenstad of voor een wijk dichtbij het groen. Bergen op Zoom biedt het allemaal. Een huis kopen in Bergen op Zoom? Wat komt er bij kijken? Hoe zit het met de hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Bergen op Zoom aan het juiste adres.

Uitleg online advies via webcam

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Hypotheek Visie Bergen op Zoom helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. 

Maak een afspraak >

Onze medewerkers

Hans Hack
Vestigingsleider, Adviseur
Marie-Louise Roks-Verbraak
Managementassistente