Hypotheekadviseur Bergen op Zoom

Op zoek naar een hypotheekadviseur in Bergen op Zoom die je voorziet van onafhankelijk hypotheekadvies? Hypotheek Visie Bergen op Zoom helpt je graag verder. Wij staan voor je klaar als je je eerste huis wilt kopen, je wilt verhuizen, je hypotheek wilt oversluiten of als je gaat scheiden. Ook als het gaat om pensioen en verzekeringen kun je bij ons terecht. Wil je weten wat Hypotheek Visie Bergen op Zoom voor jou kan betekenen? Maak dan een afspraak voor advies. Het eerste gesprek is gratis.

Online hypotheekadvies via webcam

Bij onze vestiging in Bergen op Zoom is het ook mogelijk het online hypotheekadvies via webcam vanuit thuis te voeren. Het gemak van online advies via de webcam:
- Hypotheekadvies vanuit waar en wanneer je maar wilt.
- Een persoonlijk hypotheekgesprek gericht op jouw situatie.
- Door middel van je persoonlijke online omgeving overzicht in jouw documenten.

Wil je weten wat onze online hypotheekadviseur voor jou kan betekenen? Maak een afspraak bij onze vestiging in Bergen op Zoom via de webcam. Het eerste gesprek is gratis.

 

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:00
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 21:00
 • Zaterdag
 • 09:00 - 17:00
* op afspraak

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
Heldere informatie over de mogelijkheden. Gesprekken in een aangename sfeer. Snelle verwerking door kantoor Bergen op Zoom.
Mieke
Very experienced and professional team. Also, very supportive and they are always one step ahead with their proactive actions. They keep communicating with their customers step by step till you reach the finish line. Special thanks to the experienced advisor and the supportive collegue.
anoniem
Vanaf het begin een goede klik met de adviseur van Hypotheek Visie. Je merkt aan alles dat de adviseur veel ervaring heeft en weet waar hij over praat. Het vinden van de geschikte hypotheek was daarom ook geen probleem. Tijdens deze zoektocht hielden de adviseurs ons goed op de hoogte van alle (relevante) zaken.
Marcel

Onze medewerkers

Toon alle medewerkers

Volledig onafhankelijk hypotheekadvies

We kijken naar bijna alle banken en andere geldverstrekkers om voor jou de beste hypotheek te regelen. 

Vergelijk alle hypotheekrentes >

Een hypotheek die bij je past

Heb je plannen om een huis te kopen? Ga dan goed voorbereid op pad. Bij het afsluiten van een hypotheek komt namelijk veel kijken. Hypotheek Visie Bergen op Zoom helpt je graag verder. Wij kijken niet alleen naar de laagste hypotheekrente maar vergelijken ook de voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt. Uiteindelijk gaat het erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen en mogelijkheden. Nu maar ook in de toekomst. Dat is het vertrekpunt van ons hypotheekadvies. 

Maak een afspraak >

Lokale partners

Wonen en leven in Bergen op Zoom

Bourgondisch. Daar staat Bergen op Zoom om bekend. Je vindt er niet alleen gezellige restaurants. Maar je kunt er ook genieten van heerlijke streekproducten zoals de 3 A’s: aardbeien, ansjovis en asperges. Het is een stad met een historisch karakter. Lopend door de smalle steegjes proef je het rijke verleden. De Brabantse stad kent veel monumenten: de Gevangenpoort, de Sint Gertrudiskerk met zijn bekende toren die ook wel de Peperbus wordt genoemd, stadsschouwburg De Maagd en het Stadhuis. In de Markiezenstad wordt veel georganiseerd zoals Proefmei, Vastenavend en de Krabbefoor. Door de aanleg van de A4 ben je in een half uur in Antwerpen of Rotterdam. Wie op zoek is naar rust kan heerlijk wandelen aan de Binnenschelde, de Lievensberg of de Heide. Kortom, Bergen op Zoom heeft haar inwoners veel te bieden. En of je nu gaat voor een woning in de levendige binnenstad of voor een wijk dichtbij het groen. Bergen op Zoom biedt het allemaal. Een huis kopen in Bergen op Zoom? Wat komt er bij kijken? Hoe zit het met de hypotheek? Voor hypotheekadvies ben je bij Hypotheek Visie Bergen op Zoom aan het juiste adres.