Hypotheekadviseur Zoetermeer

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur in Zoetermeer? Omdat je je eerste huis wilt kopen, verhuizen of omdat je lagere maandlasten wil? Welke woonwens je ook hebt voor een goed en onafhankelijk hypotheekadvies kun je bij Hypotheek Visie Zoetermeer terecht. Ook als het gaat om je pensioen en verzekeringen helpen wij je graag. 

Wil je weten wat onze hypotheekadviseurs voor jou kunnen betekenen? Maak dan een afspraak. Onze adviseurs geven je via een eenvoudige videoverbinding antwoord op je vragen. Het eerste gesprek is gratis. 

 

Openingstijden

 • Maandag
 • 09:00 - 21:00
 • Dinsdag
 • 09:00 - 21:00
 • Woensdag
 • 09:00 - 21:00
 • Donderdag
 • 09:00 - 21:00
 • Vrijdag
 • 09:00 - 21:00
 • Zaterdag
 • 09:00 - 16:00
* In de avond en zaterdag op afspraak.

Wat onze klanten vinden

Reviews via:
De adviseur hielp mij enorm goed, en was duidelijk in zijn uitleg.
Tom
Super fijn advies gekregen, Remy gaat een stuk verder dan het standaard werk om tot een goede oplossing te komen.
Willem
Zeer ervaren en deskundig. Heel prettige samenwerking gehad.
Alex

Onze medewerkers

Hypotheek oversluiten

De hypotheekrente staat momenteel historisch laag. Ook als je al een hypotheek hebt kun je hiervan profiteren. Je kunt namelijk tussentijds je hypotheek oversluiten naar een hypotheek met een lagere rente. 
Het oversluiten van je hypotheek houdt in dat je je huidige hypotheek aflost en een nieuwe hypothecaire lening afsluit. Door over te sluiten kun je de hypotheekrente weer voor een lange periode vastzetten en dus profiteren van de lage rente. Oversluiten brengt alleen wel extra kosten en vaak ook een boete met zich mee. Toch kan het voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten. Als je oversluit betaal je elke maand minder voor je hypotheek. De kosten en de boeterente kun je vaak binnen een paar jaar terugverdienen.

Wil je weten of jij kunt besparen op je maandlasten? Maak dan een afspraak.

Hypotheekadvies op maat

Een goed hypotheekadvies is belangrijk. Het kopen van een huis is tenslotte een grote financiële beslissing in je leven. Niet alleen de laagste hypotheekrente belangrijk. Ook voorwaarden, de premie, de manier waarop je aflost en de eventuele risico’s die je loopt spelen een rol. Het gaat erom dat je een hypotheek afsluit die past bij jouw wensen. Dat is het vertrekpunt van het hypotheekadvies van Hypotheek Visie Zoetermeer. Onze hypotheekadviseur zoekt precies uit welke hypotheek het beste bij je huidige situatie past, maar ook bij je toekomst.

Leven in Zoetermeer

Zoetermeer is uitgegroeid tot de derde gemeente van de provincie Zuid-Holland. De stad is destijds aangewezen als groeikern van Den Haag. Net als Rotterdam is Den Haag vanuit Zoetermeer goed te bereiken met de Randstadrail. Zoetermeer, ook wel Sweet Lake City genoemd, wordt omringd door veel weilanden en polders waar niet mag worden gebouwd. Een fijne ligging dus.

Het Stadshart, het winkelcentrum van Zoetermeer, biedt meer dan voldoende voorzieningen. Je vindt hier niet alleen een ruime keuze uit winkels, maar ook diverse restaurants, een bioscoop en bibliotheek.
Houd je van natuur, dan kun je je hart ophalen. Natuurgebieden als het Balijbos, Noordelijke Plassengebied en de Meerpolder zitten om de hoek. Je kunt hier heerlijk wandelen, hardlopen en fietsen.

Wonen in Zoetermeer

Door de fijne ligging en het dorpse karakter van Zoetermeer wonen mensen hier graag. De stad kent verschillende wijken met elk haar eigen karakter. Kies je voor een huis in het Dorp, het Stadscentrum of Buytenwegh? Of woon je liever dichter bij het groen in een wijk tegen het Noord Aa aan, zoals De Leyens of Noordhove? Een van de grootste wijken in Zoetermeer is Rokkeveen.

Waar je ook een huis wilt kopen, Hypotheek Visie Zoetermeer helpt je graag. Ben je benieuwd naar jouw mogelijkheden voor een hypotheek? Onze hypotheekadviseur geeft je graag inzicht in je mogelijkheden.

Maak een afspraak >

FAQ Hypotheek Visie Zoetermeer

Kan ik online hypotheekadvies krijgen van Hypotheek Visie Zoetermeer?
Je kunt bij Hypotheek Visie Zoetermeer online hypotheekadvies ontvangen vanuit waar en wanneer je maar wilt. Kun je dus niet naar onze vestiging komen, maak dan een afspraak voor online hypotheekadvies. Je ontvangt op de dag van de online afspraak een e-mail met een code waarmee je kunt inloggen op je persoonlijke online omgeving.

Kan ik mijn hypotheek online oversluiten?
Je kunt online je hypotheek oversluiten door een online afspraak te maken bij Hypotheek Visie Zoetermeer Je hypotheek oversluiten betekent dat je met je hypotheek overstapt van je huidige geldverstrekker naar een andere geldverstrekker. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie helpen je hier graag bij, ook via online webcam advies.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen in deze tijd?
Je kunt je maximale hypotheek eenvoudig berekenen met onze rekentool. Deze rekentool geeft je een indicatie van hoeveel je kunt lenen. Voor meer inzicht in jouw persoonlijke situatie adviseren wij een afspraak te maken. Het is bij Hypotheek Visie Zoetermeer ook mogelijk om online hypotheekadvies te ontvangen.

Welke hypotheek past bij mij?
Welke hypotheek bij jou past is afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en verschillende andere factoren. Om de best passende hypotheek te vinden adviseren we om een afspraak met onze hypotheekadviseur te maken. De hypotheekadviseurs van Hypotheek Visie Zoetermeer vergelijken een ruime hoeveelheid aanbieders om een passende hypotheek voor jou te vinden. Maak snel en eenvoudig een online afspraak voor (online) hypotheekadvies bij Hypotheek Visie Zoetermeer.